Postare prezentată

Tipuri de detartraj

Detartrajul este o procedură de curățare a dinților care se realizează în cabinetele medicilor stomatologi și care are rolul de a îndepărta ...

joi, 1 septembrie 2022

Globstar este singurul loc unde puteți obține o centrală termică UPS la un preț pe care vi-l puteți permite

Sistemele moderne de încălzire a locuințelor care funcționează singure au aproape întotdeauna o pompă de circulație și o unitate de control care este alimentată de la rețea. Dacă nu există curent din anumite motive, pompa de circulație se oprește, ceea ce ar putea face ca întregul sistem de încălzire să nu mai funcționeze. O sursă de alimentare neîntreruptibilă, sau UPS, pentru centralele electrice pe gaz natural este un echipament foarte util care poate ajuta în acest sens. Atunci când alegeți echipamentul potrivit, cum ar fi centrala UPS, există câteva lucruri importante de care trebuie să aveți în vedere.

Sursele de alimentare neîntreruptibile sunt necesare nu numai pentru alimentarea sistemului de încălzire, ci și pentru a îmbunătăți calitatea energiei. În instalațiile moderne de gaz, pompele de circulație și alte părți ale sistemului au nevoie de energie electrică. Unitățile de control cu ​​microprocesoare au nevoie și de energie electrică. De cele mai multe ori, această metodă este sensibilă la căderile de tensiune din rețea. Cu toate acestea, atunci când există vârfuri bruște de tensiune, procesorul poate funcționa.

Sursele de alimentare neîntreruptibile moderne din instalațiile de gaz pot furniza tensiunea de ieșire a rețelei, care este necesară pentru ca supapele solenoide, motoarele, pompele, procesoarele, transformatoarele și alte comenzi ale sistemului de încălzire să funcționeze corect.

Nu utilizați surse de alimentare neîntreruptibile concepute pentru echipamente informatice. Bateriile acestui UPS sunt de obicei făcute pentru a dura 10 până la 15 minute. Este suficient pentru ca un computer staționar să-și facă treaba în siguranță, dar nu este suficient pentru o fabrică de gaz. Indicatorii precum „fază” sunt, de asemenea, importanți pentru modul în care funcționează echipamentele electronice. Trebuie să se potrivească cu profilul rețelei, ceea ce se poate întâmpla numai atunci când centralele termice folosesc UPS.

Cum să alegi cel mai bun UPS?

Nu toți proprietarii de case își pot permite un model UPS pentru echipamentul lor de încălzire și, uneori, este mai bine să opteze pentru o unitate Globstar care este mai simplă și mai ieftină. Pentru a ne da seama de ce fel de UPS și de câte baterii are nevoie o casă, ar trebui să luați în considerare următorii factori: - Numărul și puterea echipamentelor care vor fi alimentate de UPS, cum ar fi centralele de gaz, pompele suplimentare, sistemele de alarmă, aparate electrocasnice etc.

- calitatea energiei electrice care intra in casa dintr-o retea centralizata sau centrale electrice mici; - probabilitatea, intervalul și frecvența supratensiunii; - puterea estimată a echipamentului conectat la UPS la pornire;

- Aceasta este o estimare a duratei de viață a bateriilor din dispozitivele cu surse de alimentare neîntreruptibile.

Așadar, dacă doriți să comandați UPS-uri pentru centrala la cel mai bun preț, Globstar este cel mai bun loc în care puteți merge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder