Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

joi, 6 octombrie 2022

Amsterdamul și zecile sale de locuri turistice spectaculoase

Amsterdam este una dintre cele mai populare destinații din Europa și, pe bună dreptate, chiar este un oraș absolut epic. Plin de cultură, activitate nocturnă, o multitudine de muzee recunoscute la nivel mondial, Amsterdam este un oraș pe care nu trebuie să îl ratați atunci când vă gândiți la un city break european. Prin urmare, dacă doriți ca la acest sfârșit de toamnă să vă aventurați într-una din cele mai interesante experiențe de călătorie, nu ar trebui să pierdeți din vedere un city break în Amsterdam. Plin de mister și de locuri care trebuie văzute măcar o dată în viață, capitala Olandei merită din plin vizita oricărui turist pasionat de cutreierarea orașe civilizate.

Westerkerk, unul din locurile în care trebuie să ajungeți

Gândit și construit în stil renascentist cu trăsături gotice, mulți turiști vin aici pentru a vedea mormântul lui Rembrandt, care se află în interiorul biseriicii. Chiar dacă acest aspect ar putea fi văzut ca fiind destul de ciudat, fiecare dintre cei care vin aici pentru prima dată ar trebui să-l vadă. Este o experiență care merită toată atenția.

Un aspect de care trebuie să țineți cont neapărat și de care nu trebuie să uitați este să rezervați un abonament nelimitat de transport public înainte de a ajunge într-un city break în Amsterdam. Acesta vă oferă călătorii nelimitate în toată capitala și este unul dintre cele mai bune ponturi de care puteți profita pentru a vă bucura la maximum de timpul petrecut în acest oraș.

Vizitați neapărat Muzeul Van Gogh

Dacă vreți să vedeți cea mai mare colecție de picturi ale lui Vincent Van Gogh din toată lumea, în mod clar trebuie să ajungeți într-un city break în Amsterdam. Există peste 200 de picturi aici, precum și desene, și scrisori care au aparținut acestui artist din secolul al XIX-lea, care este și acum unul dintre cei mai apreciați artiști ai tuturor vremurilor.

Muzeul Annei Frank

Casa a fost transformată acum într-un muzeu și arată aproape la fel cum ar fi fost pe vremea Annei Frank. Așadar, dacă ajungeți, aici trebuie să faceți un tur al muzeului. În mod sigur, vă va rămâne o amintire frumoasă pentru întreaga viață, în special dacă ați citit jurnalele acestei autoare. De asemenea, vă veți încărca cu o energie pozitivă  și, în mod sigur, vă va plăcea să descoperiți o mulțime de secrete despre viața acestei Annei.

Fără doar și poate, Amsterdamul rămâne una dintre capitalele lumii, care a stârnit un val de curiozități pentru mulți turiști care nu au avut ocazia de a ajunge vreodată aici. Prin urmare, dacă intenționați să vă planificați un city break în Amsterdam, capitala Olandei, Fabrica de Vacanțe vă face întregul demers mult mai simplu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder