Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

luni, 15 octombrie 2018

Companiile de inchiriere de masini se afla intr-o etapa de transformare

Companiile de inchiriere de masini incearca sa se extinda, si sa tina pasul cu cerintele consumatorilor. De asemenea, aceste companii se implica in planificari de evenimente si chiar se angajeaza in vanzarile de masini. Aceste miscari sunt semne ale unei schimbari mai profunde, care urmeaza sa depaseasca o afacere de 30 de miliarde de dolari pe an. Aceasta transformare va duce la ceea ce acum cativa ani era de neconceput. In aceasta lume, masinile se vor conduce singure, iar Apple, General Motors, Hertz si Google vor fi in aceeasi afacere. Lucrurile evolueaza intr-un ritm foarte accelerat.

Ce inseamna aceasta tendinta a industriei de inchirieri auto pentru dvs.
Car sharing, tururile optionale si vanzarile de autovehicule, ar putea reprezenta inceputul unei renasteri printre companiile vechi de inchiriere de masini. Compania de inchirieri auto 2.0 ar putea fi mai diversa, va servi mai bine clientilor sai si va fi mai profitabila pe viitor. Societatile de inchiriere de masini s-au luptat intotdeauna cu costurile ridicate.
Majoritatea soferilor nu isi dau seama ca firmele de inchirieri auto cumpara, vand si administreaza mai multe vehicule decat orice alta entitate din lume.

In aceasta noua lume, va puteti bucura de mai multe optiuni. De exemplu, car sharing, pune la dispozitie o masina foarte rapid si simplu consumatorului. Insa, masinile imprumutate sunt din ce in ce mai murdare, zgariate, lucruri pe care nu le gasiti cand inchiriati o masina in modul traditional. Gunoiul din masina a devenit ceva frecvent, iar rezervoarele goale devin regula ci nu exceptia.
Deci, avand posibilitatea de a inchiria o masina la fel de simplu si rapid, prin aplicatie, de la o companie de rent a car, pentru o ora sau mai mult, este cea mai buna metoda de a atrage si clientii care prefera car sharing.
Exista doua perturbari tehnologice majore care vor transforma industria de inchiriere auto in urmatorul deceniu: vehicule complet electrice si tehnologii autonome. Aceste doua progrese tehnologice vor determina scaderea preturilor, aprovizionarea va creste si va exista si mai mult confort pentru clienti.

Masini electrice
Autovehiculele electrice sunt dramatic mai putin costisitoare decat autovehiculele alimentate cu benzina. Se estimeaza ca, pana in 2025, costul de a detine un vehicul complet electric va fi acelasi ca un vehicul alimentat cu benzina si va continua sa scada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder