Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

luni, 24 decembrie 2018

Acidul hialuronic te scapa de bisturiu

Daca pui un om sau un copil sa aleaga intre busturiu si injectie, in mod sigur va prefera acul. Bisturiul taie, iar taietura are nevoie sa fie cusuta. Ce ai taiat, taiat ramane, in timp ce o injectie nici nu se cunoaste! O injectie se termina in cel mult 8 minute (sunt cazuri in care medicamentul trebuie introdus incet in organism), in timp ce operatia cea mai simpla dureaza cateva ore. Si pacientii si medicii amana folosirea bisturiului atat cat se poate, daca problema poate fi rezolvata mult mai simplu. In clinicile de infrumusetare, alternativa la bisturiu exista si se numeste acid hialuronic. O interventie cu bisturiul in zona vulnerabila a fetei inseamna vanatai, pansamente, perioade indelungate de recuperare si evitarea iesirilor imediat dupa operatie. Imagineaza-ti ca doresti marirea si remodelarea buzelor chirurgical! Te- ai lovit vreodata sau ti-a iesit vreo buba in zona buzelor sa vezi cat de mult se umfla si ce urat arati? Si efectele unei interventii chirurgicale vor fi la fel, dar ti le asumi ca sa rati traznet mai tarziu!

Acidul hialuronic actioneaza rapid si eficient. Te prezinti in cabinetul Doctorului Renert si il rogi sa te ajute sa ai buze mai mari, mai senzuale, cu forma mai ferma ca efectul lor sa fie de senzatie, in special cand folosesti rujurile acelea rezistente in culori irezistibile cu aspect sidefat. Discutati mult timp, pana cand stii totul despre interventie, apoi esti programata pentru injectarea acidului hialuronic. Iata cum decurge interventia pas cu pas: -ti se curata perfect zona buzelor de toate impuritatile (praf, urme de machiaj, perisori fini) -ti se aplica in jurul buzelor crema cu puternic efect de anesteziere. -cand ti-au amortit buzele se face injectia cu acid hialuronic si nu sinti mai mult ca o piscatura de tantar.

Cand te pregatesti sa intrebi cat mai dureaza, ti se arata deja semnul victoriei. -dupa ce medicul iti mai spune una alta, iesi din cabinetul sau fara pansamente, fara sa pui mana sau batista la gura, fara nimic si simti cum ti-au crescut buzele si au intinerit. Le simti carnoase si fragede. Te opresti sa te uiti in geamurile magazinelor si in orice oglinda de pe strada si iti place ce vezi, mai ales ca nu te-a durut si interventia nu a durat mult. Observi cu satisfactie ca privirile altora sunt atrase magic de „noile tale buze”. -iesi in lume, intre prieteni, la petreceri si toti te intreaba ce faci de ai intinerit atat de mult. Buzele mai tinere iti intineresc de fapt look-ul. Acidul hialuronic remodeleaza, da fermitate si intinereste, fara sa aiba vreun efect negativ asupra organismului uman, de aceea poate fi injectat fara grija de mai multe ori. El acopera ridurile din vecinatate si ofera buzelor un aspect catifelat si tineresc. Introducerea acidului hialuronic in estetica a insemnat revolutionarea domeniului si accesul facil la infrumusetare. In seara de Revelion daca iti doresti buze senzuale si intinerite, te programezi cu cateva ore inainte si dupa ce iti faci injectia cu substanta minunata, vei fi sufletul petrecerii. Investeste in aspectul tau sa te bucuri de admiratia celor din jur si sa fii multumita de infatisarea ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder