Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

luni, 31 decembrie 2018

Dinti de Oscar

Pozele actritelor care ridicau trofeul deasupra capului cu infinita fericire pe chip, iar de sub buzele carnoase, rosii si stralucitoare dintii lor perfecti iti luau ochii m-au fascinat de cand ma stiu. Un sirag de dinti albi ca margaritarele, la fel drepti si la fel de lungi pareau bijuterii slefuite special ca purtatoarea lor sa fie in centrul atentiei.
Albul acela rece si stralucitor rivaliza cu zapada imaculata. Nici copiii si adolescentii nu aveau dinti atat de frumosi! Cand ni se schimba dinti, ba mai ii atingem cu limba cand se formeaza, ba mai ii agresam cu anumite alimente, cert este ca se stramba sau se termina cu niste zimti de zici ca sunt coltii crosetati de bunica pentru cearceafuri. La actritele care au cucerit Oscarul si ridicau triumfatoare trofeul, dupa ce rostise discursul de multumire pozitia si nuanta dintilor erau perfecte.
Le priveam cu patima si cu invidie! Eram adolescenta si aspectul exterior reprezenta pentru mine punctul forte.
“Cat de norocoasa trebuie sa fii sa te nasti cu asemenea dinti si sa ii poti pastra imaculati, toata viata, ma gandeam atunci!”
Ii priveam pe ai mei cu strunga din fata, cu petele galbui din cauza antibioticelor, cu zimti de care va vorbeam si oftam cu nemultumire.
Acum, in timp ce mi se aratau fatete dentare realizate special pentru dintii mei si mi se pregatesc dintii, sa fie montate si sa plec acasa cu dinti de Oscar, eu, fata simpla cu dintii patati si zimtati din adolescenta, radiez de fericire.
Pe simulatorul digital mi-am vazut chipul cu fatetele alese impreuna cu domnul doctor.
Am ales un alb apropiat de natural, nu nuanta accea orbitoare si efectul a fost magic. Am avut curaj, pentru prima data in viata mea sa zambesc cu gura pana la urechi. Era doar o aplicatie, dar m-am indragostit de ea.
In timpul interventiei nu m-a durut deloc si nu a fost nevoie de anesteziere si nici nu am stat prea mult in cabinet. Dupa fixare nu mi s-a parut nimic ciudat, cum am auzit ca au anumiti pacienti nevoie de o perioada de acomodare cu lucrarile fixe sau cu protezele.
Te uiti si tu cu jind la reclamele de la produsele de inalbire sau la actritele, cantaretele si modelele frumoase-frumoase?
Si tu poti sa fii ca ele, iar efortul nu este deloc mare! Nici financiar nu platesti o caciula de bani, fiindca la Megasmile.ro orice lucrare se poate plati esalonat, in 12 rate egale.
Interventia in sine nu este nici dureroasa, nici invaziva, nici nu se intinde pe o perioada indelungata. La fel de benefic pentru tine este faptul ca inainte de inceperea pregatirii dintilor pentru fatetare, acestia sunt consultati cu atentie si toate probeleme minore sunt rezolvate.
Poti sa ai carii minuscule ascunde, vizibile numai de catre stomatologul care se uita cu atentie, inainte sa primesti fatetele ti se fac tratamentele necesare sa ai o dantura perfect sanatoasa si frumoasa, o dantura de Oscar!
Frustrarile oamenilor obisnuiti legate de faptul ca numai vedetele au dinti frumosi au fost anulate de serviciile de fatetare dentara oferite de clinica Megasmile.ro si de accesul liber la ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder