Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

sâmbătă, 29 decembrie 2018

Lenjerii pentru noptii calduroase

Atunci cand suntem in anotimpul rece, una din cele mai placute senzatii este momentul in care ne cuibarim seara in pat, in lenjeriile curate, si adormim ca niste prunci. Oricine cunoaste aceasta senzatie si stie cat de bine este sa te incalzesti sub plapuma si sa adormi. Dar, pentru un somn ca in puf, este nevoie si de o lenjerie pe masura. Astfel de lenjerii pat bumbac, pentru nopti linistite si calduroase, poti achizitiona de la patulmeu.ro.
Asa am procedat si eu, dupa ce mai mult timp nu am prea acordat o atentie deosebita lenjeriei de pat. Cumparam tot ce imi cadea in mana, fara sa ma gandesc ca o lenjerie poate avea impact asupra somnului meu si a sanatatii mele. Sunt o persoana cu piele sensibila si care are tendinta de a transpira mai mult pe timpul noptii. Chiar si pe timp de iarna, transpiratia in timpul somnului nu este ceva normal, deoarece coprul trebuie sa mentina o temperatura constanta, sa nu se supraincalzeasca. De aici au pornit si alte probleme: aveam un somn agitat si, desi dormeam cel putin 8 ore pe noapte, dimineata ma trezeam mai obosita decat ma culcasem. Initial am crezut ca am probleme de sanatate, insa dupa o vizita la medic am aflat ca nu am nimic si cauza somnului de proasta calitate este, de fapt, alta. Era vorba, deci, despre lenjeria de pat.
Am cautat pe internet si am aflat faptul ca lenjeriile din bumbac sunt printre cele mai sanatoase pentru persoanele cu piele sensibila si care transpira excesiv. Bumbacul fiind un material natural, are proprietati foarte bune de reglarea temperaturii corporale, lasand pielea sa respire si astfel evitandu-se supraincalzirea. Asa ca, aveam nevoie de cele mai bune lenjerii de bumbac. Astfel am ales magazinul specializat patulmeu.ro. Aici am descoperit o colectie de peste 70 de modele de lenjerii din bumbac 100%. Sunt modele pentru toate gusturile si stilurile, iar preturile sunt mai mult decat avantajoase.
Initial, am comandat modelul de lenjerie de bumbac BHS-08. Este o lenjerie pentru un pat de doua persoane, cu 4 piese. Dimensiunile acestei lenjerii sunt: cearsaf pat 230x250 cm, cearsaf pilota 200x230 cm si fetele de perne 50x70 cm. Se intretine usor, este un material hipoalergenic si extrem de placut la atingere. Si modelul este unul deosebit: belu cu imprimeu floral. In momentul in care am primit lenjeria, m-am indragostit pe loc de ea. Dupa ce am asezat-o pe pat am avut, din prima clipa, o senzatie de liniste si confort. Am constatat ca somnul meu s-a imbunatatit si nu am mai transpirat pe timpul noptii. Dupa aceasta experienta am comandat si alte modele, pentru ca sunt atat de frumaose, incat nu ma pot abtine. Acum, iarna, este alegerea ideala deoarece ma simt bine, la caldura, fara a ma supraincalzi.
Astfel, lenjeriile de bumbac 100% de la patulmeu.ro sunt ideale pentru cei care isi doresc un somn linistit si calduros. Cum se achizitioneaza? Se face comanda si, in doar cateva zile, lenjeriile sunt la tine acasa, in cele mai sigure conditii. Recomand patulmeu.ro, tuturor celor care tin la somnul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder