Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

joi, 27 decembrie 2018

Un avocat care nu te lasa la greu

Viata are evenimente placute sau mai putin placute. Indiferent de ceea ce se intampla, trebuie sa gasim de fiecare data curajul si puterea de a ne infrunta problemele, de a gasi solutii si de a merge mai departe. Destramarea unei relatii si, in special, a unei casatorii, este unul din acele momente neplacute pe care, din pacate, tot mai multe persoane le experimenteaza. Insa, din alt punct de vedere, este un lucru benefic faptul ca oamenii care aveau o relatie toxica sau cu multe alte probleme, decid sa se desparta. Pana acum multi ani, a cere divortul, in special ca femeie, reprezenta o umilinta foarte mare a ta ca persoana, cat si pentru restul familiei. Indiferent de motivul divortului, persoana care ajungea intr-o asemenea situatie nu era deloc vazuta cu ochi buni de catre societatea mult prea conservatoare. Chiar si acum exista persoane care cred ca odata facuta, o casatorie nu trebuie desfacuta, indiferent de situatie.

Din fericire insa, tot mai multe femei si chiar si barbati, au inceput sa aiba curajul de a renunta la un mariaj care nu le face bine din niciun punct de vedere. Si legislatia cu privire la divort este acum mai relaxata, oferind posibiliatea cuplurilor de a divorta prin notar sau cu ajutorul unui avocat atinci cand exista o situatie mai complicata. Una din aceste situatii este atunci cand unul din soti se afla in alta tara si totusi doreste divortul. Stim cu totii ca nu este usor atunci cand muncesti in strainatate sa te deplasezi la toate termenele de judecata. Asadar, exista formula de divort cu procura speciala. De exemplu, doamna avocat Nora Drulea poate ajuta persoanele ce nu se afla in tara sa inainteze cererea de divort. Tot ce trebuie sa faca o asemenea persoana este sa mearga la Consulat sau Ambasada Romaniei din tara in care locuieste si sa faca aceasta procura speciala, in limba romana, prin care o imputerniceste pe doamna avocat sa o reprezinte la termenele instantei. In acest fel, persoana care inainteaza divortul sau care nu se poate deplasa, va fi scutita de prezentarea in instanta. Decat in situatii speciale, expres cerute de completul de judecata, persoana in cauza va fi nevoita sa se prezinte. Insa, nu va faceti griji. Urmatorul termen se anunta din timp. Astfel, veti avea o perioada destul de lunga in care sa va deplasati din tara in care locuiti, in Romania. Acesta este unul din serviciile pe care le ofera cabinetul doamnei avocat Nora Drulea.

 Alte servicii sunt: divorul din culpa comuna, stabilirea domiciliului minorului, revenirea sotiei la nume, divortul din culpa exclusiva, obtinerea ordinului de protectie, obligatia de intretinere, prestatia compensatorie. Pentru orice problema legata de divort, puteti apela, cu incredere, la doamna avocat Nora Drulea. Nu este doar un avocat ce va va ajuta din punct de vedere legal, ci este si un bun psiholog caruia ii puteti sune tot ce simtiti, toate temerile si toate asteptarile pe care le aveti, astfel incat sa gaseasca cea mai buna solutie pentru dumneavoastra si sa va faca sa treceti prin acest proces traumatizant, cat mai usor si cat mai repede cu putinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder