Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

joi, 14 februarie 2019

Manelistul Dani Mocanu, un personaj controversat si in acelasi timp iubit

O multime de lanturi de aur la gat si o colectie insemnata de melodii despre bani. Asa poate sa fie cuprinsa in mare prezenta tabloida a lui Dani Mocanu in peisajul media romanesc. De fiecare data cand apare in public, Dani Mocanu starneste o multime de comentarii, aprecieri si dezaprobari. Fiind un personaj extrem de controversat, Dani Mocanu nu a avut avut un moment in care nu sa nu fi socat opinia publica.

Fie ca fost vorba de postari pe retelele de socializare, de emisiuni in care acesta a fost prezent sau de scandaluri publice care au prins pe toata lumea, Dani Mocanu si-a surprins publicul si a scandalizat pe toata lumea prin afisarile sale in public.

Pe langa melodiile lansate, Dani Mocanu s-a remarcat si prin scandaluri de toate tipurile si culorile. Fie ca a fost vorba de fostele iubite sau de acuzatia de proxenetism, Dani Mocanu a tinut prima pagina a principalelor ziare si site-uri tabloide.

In fiecare din aceste cazuri in care a fost principalul subiect de discutie, Mocanu nu a avut de suferit daune de imagine. Desi scandalurile s-au cam tinut lant unul dupa altul, Dani Mocanu nu si-a pierdut marea masa de fani care l-a sustinut. Din comentariile aparute in mediul online, sau mai precis pe reteaua de clipuri You Tube, se vede foarte clar ca acestia il vad in primul rand ca pe un interpret talentat de manele care stie sa faca bani din acest lucru.

De altfel, un posibil raspuns pentru sustinerea masiva a fanilor sai este aceea ca Dani Mocanu nu a tratat cu superficialitate aceste feedback-uri. Dimpotriva, la fiecare videoclip in parte el a postat mesaje prin care a vrut sa creeze o anumita legatura intre el si fanii care il sustin. Totodata, el se adreseaza si celor care nu il plac. Comentariile adresate celor care isi exprima dezaprobarea este unul destul de imapaciutor. De altfel, el a pus si acest mesaj in ideea in care se poate astepta sa vina si astfel de comentarii.Cu toate acestea, numarul celor care ii sustin activitatea muzicala este foarte mare.

Raspunsul cel mai elocvent in acest sens este acela ca la cateva sute de de comentarii pro mai se regasesc si cateva care sunt impotriva acestuia. Desigur, limbajul de cele mai multe ori trecere de limita bunului simt, insa manelistul si-a asumat inca de la inceput acest risc.

Controversat pana in cele mai mici detalii ale clipurilor si modului sau de a se exprima pe retele sociale, Dani Mocanu reprezinta pentru fanii lui o adevarata iesire din cotidian. Pentru cei care il urmaresc si ii asculta muzica, Dani Mocanu reprezinta un om care a reusit sa se ridice si sa faca bani din muzica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder