Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

luni, 1 noiembrie 2021

Întâmpină vara cu anvelope de la Anvelocors

Când primăvara este în sfârșit bine instalată, este timpul să schimbăm anvelopele de iarnă cu anvelope de vară.

Dar de ce să montezi anvelope de vară? Unii șoferi pot fi tentați să-și păstreze anvelopele de iarnă pe tot parcursul anului, însă dacă analizăm în profunzime ne dăm seama că aceasta este o idee destul de nepotrivită. Astfel, anvelocors.ro vine cu oferte foarte bune la anvelopele de vară pe care ar urma să vi le achiziționați.

Anvelopele de iarnă și cele de vară nu au aceleași proprietăți. Odată ce mercurul scade sub 7 grade Celsius, cauciucul de pe o anvelopă de vară începe să se întărească, ceea ce îl face brusc mult mai puțin eficient. Din acest motiv, anvelopele de iarnă trebuie montate în sezonul rece.

Pe de altă parte, primăvara este invers: anvelopa de iarnă, datorită materialului mai moale, se uzează mult mai repede când temperaturile se cresc. Dacă sunteți de părere că economisiți bani menținând anvelopele de iarnă pe tot timpul anului, poate că nu ar strica să vă gândiți de două ori la acest aspect. Acestea se vor uza mult mai repede decât vă așteptați, forțându-vă să plătiți mai mult pentru anvelope noi mai repede decât vă așteptați. Folosirea anvelopelor de iarnă în timpul verii poate avea și consecințe grave asupra siguranței dumneavoastră în timpul mersului. Vara, cauciucul din benzile anvelopelor de iarnă devine prea moale, ceea ce poate cauza distanțe de frânare mai mari.

După cum puteți constata, păstrarea anvelopelor de iarnă vara nu este chiar o idee bună, atât din punct de vedere al siguranței, cât și din punct de vedere financiar.

De asemenea, este important de subliniat că nu toate anvelopele de vară au aceleași calități. Piața este saturată de opțiuni, iar unele sunt mai bune decât altele.

Căutați o anvelope de vară care să ofere confort și o călătorie liniștită? Există opțiuni care răspund acestor nevoi. Asigurați-vă că faceți o cercetare pentru a găsi un model potrivit, iar la anvelocors.ro vă așteaptă o gamă diversificată de modele și mărci

Dacă există un aspect al vehiculului tău în care ar trebui să investești fără să te gândești prea mult la partea financiară, acesta este legat de subiectul anvelopelor. Capacitatea de rezistență a celor patru anvelope ale mașinii vor avea un impact major asupra manevrabilității autovehiculului tău.

În special, anvelopele economice ar putea cauza un zgomot de rulare mai mare, uzură prematură sau chiar o lipsă de tracțiune pe drumuri ce prezintă un grad de umiditate ridicat. De asemenea, un set de anvelope de vară de calitate va costa puțin mai mult în unele situații, dar o durabilitate mai bună și un confort sporit merită cu siguranță investiția.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder