Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

luni, 8 noiembrie 2021

Republica Dominicană – o locație perfectă pentru vacanța ta din 2021

Unul dintre cele mai frumoase elemente în momentul în care mergem într-o vacanță este noutatea. De foarte mai multe ori alegem locații fabuloase care fac din fiecare moment o adevărată plăcere și care îți vor aduce cele mai speciale și mai fantastice amintiri posibile din acest punct de vedere și nu numai. Relaxarea și starea de bine sunt alte două criterii, iar una dintre destinațiile de vacanță, care îndeplinește cu brio toate aceste cerințe este faimoasa Republica Dominicană, care a devenit din ce în ce mai apreciată de către turiștii din întreaga lume. 

Punta Cana

Punta Cana se situează eroic pe vârful estic al Republicii Dominicane și este una dintre cele mai frumoase locații turistice pe care le poți vizita în această parte a lumii. Ea este celebră în special pentru numeroasele obiective turistice, dar și pentru multitudinea de elemente istorice pe care le poți admira în cel mai simplu mod posibil. Aceasta este o stațiune gândită special pentru a îndeplini toate elementele de frumos pe care le pune la dispoziție un sejur în Republica Dominicană, motiv pentru care fiecare dintre noi se poate bucura de liniște și de pace, dar și de sentimente de relaxare supremă. Aici veți putea admira Parcul Scape care se află în apropiere și desigur apele reci ale lagunei Hoyo Azul.  



Santo Domingo

Santo Domingo este cu certitudine cel mai mare mare și mai vechi edificiu din această parte a lumii. Locația este plină de istorie, de măreție și de fascinația unuia dintre cele mai interesante colinii existente. Astfel, pentru a fi sigur că ai parte de momente cu adevărat speciale, este ideal să adaugi pe lista ta de obiective turistice și această zonă cu adevărat uimitoare. Aici vei descoperi Zona Colonială care este de ani de zile protejată de patrimoniul UNESCO și care oferă numeroase clipe de relaxare și de fascinație, combinate cu aspectele educative și informative pe care le poți afla aici. Vei putea admira aici Muzeul Casei Regale, dar și Muzeul secolului al 16-lea Alcazar De Colón, care a fost construit de fiul lui Christopher Columb. Totodată, aici veți avea parte și de o plimbare scurtă prin centru orașului unde veți descoperi Palatul de Arte Frumoase, Muzeul de Artă Modernă și Palatul Național. 

Parcul Național Estic

Aflat de asemenea sunt patrimoniul UNESCO, Parcul Național Estic este prilejul perfect prin care vei putea descoperi mai multe despre fauna și flore Republicii Dominicane. Acesta include 112 specii de păsări impresionante și unele dintre cele mai impunătoare parcuri din Caraibe, unde puteți admira în toată splendoarea lui faimosul recif de corali. Totodată, veți descoperi acolo și o multitudine de  specii de țestoase marine, delfini bottlenose, și numeroase specii de pești. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder