Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

luni, 6 decembrie 2021

Bucură-te de vacanță cu un city break la Roma

Capitala Italiei, Roma este unul dintre acele orașe pline de istorie și aventură, care ar putea cere o viață întreagă pentru a-l vizita și a-l explora. Dacă nu aveți tot timpul și plănuiți să faceți un city break în Roma doar două, trei sau patru zile, va trebui să știți cele mai bune lucruri de făcut aici. Printre miile de activități și vizite de făcut în Roma, vă prezentăm topul câteva activități de neratat pe care merită să le încercați cu prilejul unui city break la Roma.

Astfel, topul acesta vă ajută să știți ce să faceți în Roma, dacă veniți aici pentru prima dată și să profitați din plin de primul city break la Roma pe care l-ați plănuit vreodată. Desigur, misiunea vă va fi și mai ușoară dacă apelați la ofertele noastre de la Fabrica de Vacanțe.

  1. Colosseum

Un monument extraordinar care a găzduit cândva lupte de gladiatori, Colosseumul datează din anul 72 d.Hr. Amfiteatrul Flavian a fost construit pentru a găzdui un public de până la 50.000 de oameni. Situl, care a fost scena multor morți oribile, este un loc istoric și un loc obligatoriu în care trebuie să ajungă orice iubitor de istorie și arhitectură. Foarte popular printre turiști, Colosseumul sfidează timpul și a inspirat în special filmul Gladiator. De asemenea, este considerat a fi cel mai mare amfiteatru al Imperiului Roman din lume și este, fără îndoială o referință pentru vizitarea Romei.

  1. Panteonul din Roma

Construit de împăratul Hadrian între 119 și 128 d.Hr., Panteonul din Roma este o minune arhitecturală. Templul a fost construit inițial ca monument pentru zeitățile antice și astăzi servește drept loc de odihnă pentru artistul Rafael și primul președinte al Italiei. În interior, veți fi impresionați de cupola și podeaua pavată cu marmură colorată. Clădirea și-a păstrat ușile originale din bronz. Deși intrarea este liberă, poți opta pentru un tur ghidat al Panteonului pentru a afla toate secretele locului.

  1. Vatican

Cum să te gândești să vizitezi Roma fără a descoperi Vaticanul? Chiar dacă nu ești credincios, merită să ajungi în Piața Sfântul Petru pentru a admira coloanele și Bazilica San Pietro. În interior, puteți admira Capela Sixtină și mai ales fresca de pe tavanul capelei, pictată de Michelangelo. Veți observa că scena Creației lui Adam a căpătat o semnificație universală. Odată ajunși aici, Muzeele Vaticanului merită, de asemenea, să fie vizitate.

  1. Fântâna Trevi

Pentru a vă bucura de acest city break la Roma este bine să faceți o pauză din când în când, atât pentru a scăpa de emoția orașului, cât și pentru a vă bucura de o plimbare relaxantă. În grădina din Villa Borghese, care este cel mai mare parc din Roma, copiii și adulții se pot plimba pe jos sau cu poneii și pot hrăni numeroasele țestoase.

Acest city break la Roma merită toată atenția ta! Profită din plin!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder