Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

joi, 2 decembrie 2021

Ce trebuie să știm despre anvelopele de iarnă 185 65 R15?

Când începe să cadă prima zăpadă, iar carosabilul devine alb și se transformă într-un adevărat patinoar, atunci trebuie să știi că este urgent pui mașinii tale anvelope de iarnă 185 65 R15, pentru că devine dificil să ai un drum liniștit cu anvelopele convenționale. Pentru a evita orice inconvenient, trebuie să vă echipați mașina cu cele mai potrivite anvelope pentru această perioadă a anului, anvelopele de iarnă 185 65 R15.

Se spune că anvelopele pot fi considerate a fi de iarnă atunci când îndeplinesc toate condițiile pentru o utilizare eficientă și sigură iarna. Concret, acestea sunt anvelope ale căror performanțe la drum înzăpezit sunt superioare celor de vară când atunci este frig când este ploaie, zăpadă sau gheață.

De obicei, producătorii sfătuiesc proprietarii de autoturisme să facă trecerea de la anvelope de vară la anvelope de iarnă 185 65 R16 atunci când trec la ora standard. În realitate, trebuie să ne bazăm mai presus de toate pe condițiile meteo existente.


Anvelopele de iarnă 185 65 R15 sunt ușor de recunoscut. Probabil ați observat deja indicația „M + S” pe unele anvelope. Această inscripție în limba engleză înseamnă „noroi + zăpadă”. Este o certificare obligatorie pentru anvelopele de iarnă, care se gasește și pe anumite modele de anvelope de vară.

Astfel, toate produsele care au acest marcaj nu sunt neapărat destinate utilizării pe vreme rece. Modelele cu adevărat potrivite condițiilor de iarnă sunt cele care îndeplinesc standardul 3PMSF (3 Peaks Mountain Snow Flake). Anvelopele marcate 3PMSF sunt special concepute pentru a rezista la frig, zăpadă și gheață. Prin urmare, este un adevărat echipament de iarnă special conceput pentru a permite mașinii dumneavoastră să ruleze atunci când vremea este rece și umedă. Sunt ușor de identificat prin reprezentarea a 3 vârfuri de munte care înconjoară fulgul de nea gravat pe laterale.

Conducerea cu anvelope de iarnă 185 65 R16 este avantajoasă din mai multe motive. Una dintre cele mai importante este siguranța la volan. Datorită compoziției cauciucului lor, anvelopele de iarna nu se întăresc atunci când se simte frigul. Prin urmare, garantează o aderență mai bună pe asfalt și o frânare foarte bună pe drumurile acoperite cu zăpadă sau gheață. Fie în curbe strânse, fie pe o pistă dreaptă, veți avea un confort de condus foarte bun.

Anvelopele clasice de iarnă sunt cele care au certificarea de bază (M+S). Cu benzile lor de rulare și numeroasele lamele, garantează o aderență mai bună pe drumuri acoperite de zăpadă. Sunt potrivite pentru autoturisme, SUV-uri, 4x4, precum și pentru vehicule comerciale.

Poți opta pentru aceste modele de anvelope dacă temperaturile de iarnă din zona ta nu sunt extreme. Acestea sunt, în general, cele mai accesibile.

Cu o aderență sporită, aceste anvelope de iarnă garantează un confort și o siguranță excelentă la drum, chiar și la viteză mare. De asemenea, au capacități de frânare mai bune, atât pe gheață, cât și pe zăpadă.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder