Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

luni, 10 ianuarie 2022

Bucură-te de beneficiile unor gutiere dentare alături de Stoma Urgent

Ce sunt gutierele dentare

Atunci când vorbim despre domeniul stomatologic, vorbim în mod automat de o mulţime de practici şi produse speciale, menite să acopere o paletă largă de nevoi ale pacienţilor care se confruntă cu diverse probleme dentare. Printre aceste produse se numără de exemplu şi gutierele dentare, care sunt în fond nişte instrumente medicale de uz stomatologic create cu grijă de către medicii dentişti în cadrul laboratoarelor de tehnică dentară, cu scopul de a putea fi folosite în afara cabinetelor de specialitate pentru a soluţiona diverse afecţiuni, printre care se numără şi bruxismul, despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Care sunt tipurile de gutiere dentare

În funcţie de rolul pe care îl au şi de diferitele nevoi ale pacienţilor, gutierele se împart în: gutiere de bruxism, gutiere în urma unor lucrări dentare (albire, tratament ortodontic, implanturi) şi gutiere de protecţie (în cazul celor care practică anumite sporturi de contact periculoase, aşa cum este boxul spre exemplu, şi care au nevoie sporită de protecţie la nivelul dinţilor).

Cu toate acestea, la momentul actual, gutierele de bruxism se numără printre cele mai populare şi mai râvnite tipuri de dispozitive medicale. Şi asta deoarece există un număr foarte mare de persoane care suferă de bruxism, şi anume scrâşnirea dinţilor şi măselelor înainte şi înapoi, în special în timpul nopţii. Această afecţiune poate produce în timp numeroase consecinţe neplăcute, precum tocirea dinţilor şi, implicit, creşterea sensibilităţii acestora, senzaţia de tensiune etc., motiv pentru care se impune nevoia unui tratament special.

Alege un cabinet de încredere

În cazul în care şi tu te numeri printre persoanele care suferă de bruxism şi vrei să scapi de toate neplăcerile cauzate de această afecţiune, este important să alegi serviciile şi produsele de calitate superioară ale unui cabinet stomatologic de încredere, aşa cum este Stoma Urgent de exemplu. Aici, vei avea parte de un tratament personalizat de top, special conceput pentru problema ta, întrucât echipa de medici dentişti Stoma Urgent lucrează doar cu gutiere de tip premium, realizate dintr-un silicon special făcut în America, subţire de 1-1,5 milimetri, care prezintă o rezistenţă majoră la rupere sau la forţele de sfâşiere care îţi împiedică dinţii să vină în contact unii cu alţii şi să se tocească. Tot ce îţi rămâne de făcut este să faci o vizită în cadrul acestui cabinet, pentru un control amănunţit, în urma căruia medicii stomatologi să poată lua mulajul dinţilor tăi şi să confecţioneze gutiera dentară pentru bruxism de care ai nevoie.

Nu în ultimul rând, unde mai pui că te bucuri de toate aceste servicii la preţuri accesibile pentru buzunar, la care se adaugă posibilitatea de a primii banii înapoi garantat, în cazul în care nu te poţi obişnuia cu gutiera nici după 2-3 zile de la purtare?! Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi îndrăzneşte să ai o dantură cât mai sănătoasă alături de echipa Stoma Urgent – cu şi despre clienţii săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder