Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

vineri, 7 ianuarie 2022

Încălzirea prin pardoseală, beneficii pentru casă și sănătate

Fie că te-ai săturat să te trezești cu podele reci ca gheața sau pur și simplu cauți un sistem de emisie a căldurii mai rentabil, există nenumărate motive pentru a instala încălzirea prin pardoseală în propria casă. În acest articol, discutăm despre principalele beneficii ale încălzirii prin pardoseală de la Maricon pentru casa ta.


Beneficiile sistemelor de încălzire prin pardoseală

     Sistemele de încălzire prin pardoseală sunt cu până la 25% mai eficiente decât caloriferele convenționale: Sistemele de încălzire prin pardoseală au o suprafață mare, transformând, practic, podeaua oricărei încăperi într-un calorifer mare. Acest lucru înseamnă că reduceți temperatura peste ceea ce este posibil cu panourile de radiator convenționale (de obicei la aproximativ 40 sau chiar 35 ° C) fără a duce la o scădere a temperaturii camerei. Acest lucru este un plus benefic pentru pompa de căldură, deoarece este mai eficientă la temperaturi de tur mai scăzute. Cu cât eficiența energetică este mai bună, cu atât costurile de funcționare sunt mai mici.

     Relativ ieftin de instalat: ținând cont de costurile de funcționare mai mici și o încălzire generală mai bună încălzirea prin pardoseală de la Maricon este o investiție pe care o puteți face acum, la început de an, pentru o viață întreagă.

     Reduceți emisiile de carbon cu un sistem de încălzire prin pardoseală: Datorită eficienței lor energetice ridicate, sistemele de încălzire prin pardoseală sunt o alegere excelentă pentru constructorii de case ecologice.

     Necesită puțină întreținere: cu condiția ca acestea să fie instalate corect, sistemele de încălzire prin pardoseală au nevoie de foarte puțină îngrijire. Deoarece sunt instalate sub podea, este, de asemenea, mai puțin probabil să fie deteriorate/stricate.

     Poate fi folosit în aproape orice tip de construcție și acoperire a pardoselii: Datorită varietății mari de componente suplimentare cu care vin, sistemele de încălzire prin pardoseală sunt o opțiune viabilă pentru aproape orice pardosea.

     Ideale pentru cei care suferă de alergii: în timp ce radiatoarele provoacă curenți de convecție pentru a circula praful din aer în casă, pe de altă parte, sistemele de încălzire prin pardoseală radiază căldură, făcându-le o alegere ideală pentru proprietarii expuși la alergii.

     Distribuție îmbunătățită a căldurii: un radiator va încălzi aerul din jurul său, făcându-l să se ridice până la tavan. Când acest aer cald se răcește, va avea loc un soi de reflux, pentru a fi încălzit din nou. Acesta este un mijloc ineficient de încălzire a unei camere și, de asemenea, la perioade instabile din punctul de vedere al temperaturii din locuință. Sistemele de încălzire prin pardoseală asigură o distribuție mult mai uniformă a căldurii.

     Eliberează spațiu în casă: Cel mai bun prieten al unui designer de interior sunt camerele cu încălzire prin pardoseală, iar asta pentru că nu mai sunt constrânși de caloriferele răspândite în cameră.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder