Postare prezentată

De ce ar trebui să aleg sistemele de pardoseală încălzită

Când vine vorba de încălzirea locuinței, există multe opțiuni disponibile pentru proprietarii de case. Una dintre cele mai populare opțiuni ...

joi, 14 iulie 2022

Cum alegem cel mai potrivit salon pentru un eveniment de neuitat?

Tocmai v-ați logodit? Ei bine, nunta va fi grozavă. Însă până atunci trebuie să treci de câțiva pași importanți în luarea deciziilor. Este vital să ai în vedere o locație absolut genială, care să te satisfacă din toate punctele de vedere și care să îți ofere cât mai multe avantaje. Events Graden, un ballroom în Ploiești este locația perfectă pentru nunta ta de anul acesta.

Stabiliți un buget inițial

Bugetul vostru poate afecta stilul și facilitățile locului de muncă. În ciuda celor mai bune intenții pe care mulți miri le au, bugetele nunților tind să explodeze. Erupțiile bugetare sunt în mod clar o boală contagioasă care afectează 98% dintre cupluri, însă asta nu înseamnă că acesta nu poate fi ținut în frâu cu puțină determinare.

Încearcă să definești unde vrei să te căsătorești

Vrei o nuntă la destinație? Nu te învinovățim. O mulțime de cupluri merg la nunta lor într-o locați exclusivistă.  Îngustând zona în care vrei să te căsătorești, poți găsi mai ușor locuri. Ia în considerare factori precum disponibilitatea de cazare, cât de departe sunt dispuși să călătorească oaspeții și cât vor cheltui. Consultați site-ul de călătorie al regiunii sau alegeți pus și simplu un restaurant care dispune și de un hotel.

Utilizați Google în mod creativ

Un truc pe care îl folosim pentru a descoperi locații de nuntă greu de găsit este să găsim pe Google un nume de regiune și cuvântul „nuntă”. Apoi faceți clic pe Google Images și derulați prin pozele de la nunțile anterioare care au avut loc în locația aleasă. Adesea, acest lucru vă va duce la blogul unui fotograf de nuntă local, care prezintă ceremonii în spații interesante pe care s-ar putea să le considerați ideale pentru „vibe-ul” vostru.

Știi exact cum vrei să arate ziua ta cea mare și ești gata să implementezi sute de idei uimitoare planificate în prealabil? Dacă nu, avem soluția. Mergeți pe Pinterest, creați o secțiune specială și începeți să găsiți inspirație. S-ar putea să întâlniți câteva locații interesante pe parcurs și să vă ajutați să decideți ce tip de salon doriți. Când fixați sute de imagini cu ceremonii cu vedere la ocean sau recepții în stil hambar, ascultați-vă subconștientul și găsiți locuri care se potrivesc acestor categorii.

Cereți informații de la managerii de locație

Dacă știi unde vrei să te căsătorești, dar nu găsești locul potrivit, de ce să nu întrebi unii manageri de locație? La urma urmei, ei au experiența de primă mână în lucrul cu oamenii și au întâlnit sute de cupluri speciale care au avut diverse cerințe. Este important să le explicați ce vă doriți și să îi întrebați dacă vă pot oferi cele mai bune variante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai la noi! © 2014. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates | Designed by-Dapinder